HATAY / ANTAKYA - Zübeyde Hanım Anaokulu

Şbt

Kurabiye yaptık

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Abdullah Selim Kara'nın Sınıf içi rehberlik çalışmaları.

Ock

Elim Sende Projesi kapsamında kardeş okulumuz Karalı İlkokulunu ziyaret ettik.

Ara

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu projeye okul olarak bizler de destek olduk.Kan bağışında bulunan tüm velilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Nis

HATAY VELİ AKADEMİSİ PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERE "CİNSEL İSTİSMAR VE MAHREMİYET"KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

Mrt

Orman Haftası  kapsamında yapmış olduğumuz "GELECEĞE NEFES OLALIM" adlı projemizin etkinliklerinden Antakya Serinyol/Orman il müdürlüğü fidanlığına gezi düzenledik.Yaptığımız etkinlikle öğrencilerimizde ormanlar ve doğayı koruma konusunda farkındalık yarattık. Öğrencilerimiz fidanliğa kendi fidanlarını dikerek geleceğe nefes oldular.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN SEYHAN CUNEDİOĞLU VE ZEYNEP NUR KORKUT'UN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

Ock

KURUCULUĞUNU OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN MEDİHA GÜL OKUTAN IN YAPTIĞI, SÜMEYRA BEYCİ VE SEYHAN CÜNEDİOĞLU ÖĞRETMENLERİMİZİNDE ORTAK OLDUĞU STEM İLE `GELECEĞİN MİMARLARI ADLI PROJEDE`YAPILAN ETKİNLİKLERLE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ.

Ara

Uçurtmam Nerede? adlı eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Hatay tanıtım günü hazırladılar.Hatay ilimizin hangi bölgede olduğu,tarihi ve doğal yerleri yemek kültürü hakkında öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.

Kas

Öğretmenler Gününde Zambak ve Fulya sınıfı öğrencileri öğretmenler günü kutlama programı hazırladılar.

ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BERABER C VİTAMİNİ ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Kas

KIZILAY HAFTASI NEDENİ İLE OKULUZDA KIZILAY GÖREVLİLERİ VE KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ GELEREK ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME YAPTILAR.

Kas

İTFAİYE HAFTASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BERABER İTFAİYE GENEL MÜDÜRLÜÜĞNE GEZİ DÜZENLEDİK

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BERABER  HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE HAYVAN BARINAĞINA ZİYARETTE BULUNULARAK  KEDİ VE KÖPEK MAMASI BAĞIŞINDA BULUNULDU.

Kas

MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ ÖLÜMÜNÜN 83.YIL DÖNÜMÜNDE SEVGİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ