HATAY / ANTAKYA - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

GÜZELBURÇ MAH.HONDA KAVŞAĞI KONYA 1.ETAP KONTEYNER KENT ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Zübeyde Hanım Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Zübeyde Hanım Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 döneminde "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında "Beyaz Bayrak" ödülüne layık görülerek, bu bayrağa sahip sayılı okul arasına girebilmiştir.
Öğretim Şekli :16 şube İkili öğretim
Sabahçı grup: 07:30-12:30 Öğleci grup: 12:40-17:40